ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Δίνοντας Μορφή στις Ιδέες σας

Η N.S. Marble με πολυετή εμπειρία στον τομέα των φυσικών πετρωμάτων έχει να επιδείξει μέσα από τα έργα της, την άριστη γνώση του αντικειμένου της. Στελεχωμένη από έμπειρο προσωπικό, έχει διαμορφώσει ένα νέο προφίλ που ξεκινά από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με προτάσεις, ιδέες και λύσεις, προχωρά στην προσεγμένη επιλογή υλικών και καταλήγει στη κατασκευή των προϊόντων της. Ένας πάγκος κουζίνας, ένα μαρμάρινο δάπεδο, μια επένδυση από γρανίτη, ένας massif νιπτήρας ή ένα περίτεχνο τζάκι μπορούν να γίνουν πραγματικά σημεία αναφοράς σε κάθε χώρο. 

To εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα της, μέσω της συνεχούς έρευνας και της κατάλληλης τεχνογνωσίας, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μοναδικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα κάθε υλικού, προωθώντας το καινοτόμο και ευέλικτο design. Η συνεχής παρουσίαση νέων υλικών, η εξέλιξη σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και η ποικιλία της συλλογής πετρωμάτων, καθιστούν την N.S.Marble προτιμώμενη επιλογή από αρχιτέκτονες και διακοσμητές σε απαιτητικά projects.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Από Ακατέργαστη Πρώτη Ύλη σε Αποκλειστικές Δημιουργίες

Η N.S. Marble προμηθεύει την Ελληνική και Διεθνή αγορά με προϊόντα μαρμάρου, γρανίτη και άλλων φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων, χαρακτηριζόμενα από τις άριστες τεχνικές προδιαγραφές τους και το ανταγωνιστικό κόστος τους. 'Oσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την κατασκευή, αλλά και οι ίδιοι οι τελικοί χρήστες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία υλικών, αυτά που ταιριάζουν περισσότερο στην αισθητική τους και ανταποκρίνονται καλύτερα από άποψη φυσικοχημικών ιδιοτήτων στην εφαρμογή για την οποία προορίζονται. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας των προϊόντων, ελέγχεται κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας και έτσι διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και η παραγωγή σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

 • Όγκοι από επιλεγμένα Ελληνικά και Διεθνή μάρμαρα
 • Μασίφ ειδικών σχημάτων και διαστάσεων, μαρμάρινες κατασκευές
 • Πλάκες μαρμάρου, γρανίτη και λοιπών πετρωμάτων
 • Πλακάκια μπάνιου, πλακάκια κουζίνας
 • Ειδικές διαστάσεις για μαρμάρινα δάπεδα ή ορθομαρμαρώσεις
 • Ειδικές διαστάσεις για κατασκευές πλοίων, ξενοδοχείων, ναών κλπ.
 • Μαρμάρινες σκάλες εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων
 • Πάγκοι μπάνιων, πάγκοι κουζίνας, ντουσιέρες κλπ.
 • Μαρμάρινοι νιπτήρες μπάνιου, μαρμάρινοι νεροχύτες κουζίνας
 • Πισίνες (επιχείλια, σχάρες, περιβάλλων χώρος)
 • Μαρμάρινα τζάκια, καλλιτεχνικές λεπτομέρειες, κολώνες, ψηφιδωτά
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
Η ποικιλόμορφη Φύση των Πετρωμάτων

Με δεδομένη τη μεγάλη σκληρότητα και την αντοχή στο χρόνο, κάθε πέτρωμα βασίζει τη μοναδικότητά του στην κοκκομετρία, την απόχρωση και τις νευρώσεις του.  Από την ακατέργαστη πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν μεσολαβεί μια σειρά επεξεργασιών που δίνουν στο πέτρωμα την επιθυμητή μορφή του ∙ κοπή σε διάφορα πάχη και σχέδια, καμπύλες διαμορφώσεις, λοξές τομές, σχηματισμένες άκρες. Η μοναδικότητα , η χρωματική παραλλαγή και η ποικιλομορφία των φυσικών πετρωμάτων συμπληρώνεται με την ιδιαίτερη κατεργασία  της επιφάνειας τους. Παραδοσιακά διαδεδομένο φινιρίσμα αποτελεί το γυάλισμα που επιτυγχάνει τη λείανση του πετρώματος με αποτέλεσμα τη λάμψη και το έντονα ζωηρό χρώμα. Το βούρτσισμα, η αμμοβολή και το σκαπιτσάρισμα αναδεικνύουν τον δυναμισμό των υλικών προσφέροντας τραχύ και αντιολισθητικό εφφέ. Το χτενιστό, κοπανιστό, φλογισμένο φινίρισμα δίνει πιο άγρια μορφή και αποπνέει κυριαρχικότητα. Υφές που έχουν επικρατήσει επίσης είναι η ματ με την μοναδική της απλότητα σε πιο μοντέρνα έργα αλλά και η αντικέ που αναδίδει ηρεμία και διακριτικότητα.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Δέσμευση - Επαγγελματισμός - Ευελιξία

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την ολοκλήρωση έργων με φυσικά πετρώματα είναι η δεινότητα των συνεργείων τοποθέτησης μαρμάρων. Ξεκινώντας από απλές τοποθετήσεις με παραδοσιακά υλικά και φτάνοντας σε τοποθετήσεις με ειδικά συστήματα στήριξης, εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης ολοκληρώνουν πάντα με τον καλύτερο τρόπο το δύσκολο έργο της εφαρμογής φυσικών πετρωμάτων.

Η N.S.Marble αναλαμβάνει την ανακαίνιση των μαρμάρων κάθε χώρου είτε αυτό σημαίνει αντικατάσταση, γυάλισμα μαρμάρων και τρίψιμο ή αποκατάσταση και επιδιόρθωση ζημιών του παρελθόντος.  Έμπειροι τεχνίτες με προηγμένα μηχανήματα και άριστης ποιότητας υλικά επιτυγχάνουν το γυάλισμα μαρμάρων χωρίς σκόνη, τη λείανση μωσαϊκών και μαρμάρινων δαπέδων καθώς επίσης προτείνουν λύσεις για τον καθαρισμό και την αδιαβροχοποίηση μαρμάρων.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
2 χλμ. Λεωφ. Παιανίας - Μαρκοπούλου 19 441 Κορωπί, Τ.Θ.69009
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
Connect with us for our latest news and updates
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα